Advertisement

Lampard hehkuttaa Chelsean uutta laituria – “Hän on iso kiinnitys suurella potentiaalilla”

Kuva: TT, Leonhard Foeger

Chelsean uusi päävalmentaja Frank Lampard on enemmän kuin tyytyväinen Christian Pulisicin pre-season otteisiin, ja uskoo hänen tuovan joukkueelle toivottua lisävoimaa.

Viime kaudella Borussia Dortmundista ostettu Pulisic saapui vasta tälle kaudelle Stamford Bridgelle, ja on samantien jättänyt jälkensä pre-seasonin aikana.


Yhdysvaltalainen teki keskiviikkona jälleen vaikutuksen niin Chelsea faneihin kuin päävalmentajaansa tehdessään kaksi maalia sekä hankkiessaan rangaistuspotkun joukkueelleen Red Bull Salzburgia vastaan pelatussa ottelussa. Peli päättyi lopulta 5-3 Chelsean hyväksi.

Lampard kehui ottelun jälkipuinneissa Pulisicin otteita, painottaessaan pelaajan mahtavia maalintekotaitoja sekä vaarallista sijoittumista.

 

 

“Hän [Pulisic] näytti vaarallisuutensa, ja rakastan hänen tapaansa tehdä maaleja, jossa hänen juoksunsa yltävät aina linjan taakse eikä hän jää empimään. Hänen viimeistely on todella hyvällä tasolla”, Lampard kommentoi.

“Tämä on juuri sitä mitä hänen pitääkin tehdä onnistuakseen Valioliigassa ja Mestarien liigassa, tämä on huipun huippu.”

“Laiturilla pitää olla halu päästä pelaajien taakse, ja tällä ominaisuudella hän voi olla meille todella iso pelaaja.”

“Hän on iso kiinnitys isolla potentiaalilla, mutta iso kysymys on se miten hän sopeutuu uuteen sarjaan, mutta olen jo huomannut hänessä mahtavan asenteen ja halun kuunnella ja oppia.”

“Hän on 20 vuotta vanha, joten on hyvä muistaa, että hän on vielä todella nuori.”

“Olen todella iloinen tehdessäni työtä hänen kanssaan, haluan kehittää häntä.”