Advertisement

Lampard, Scholes vai Gerrard? Cesc Fabregas vastasi iänikuiseen kysymykseen – nimesi myös hulluimmat joukkuetoverinsa

Jalkapallofanit ympäri maailman tappelevat jatkuvasti siitä, kumpi on parempi pelaaja, Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo. Englannissa on sen sijaan jo vuosia yritetty saada ratkaisu siihen, kuka kolmikosta Frank Lampard, Paul Scholes, Steven Gerrard oli paras.

Kumpaankaan kysymykseen ei yhtä oikeaa vastausta löydy. Sen sijaan mielipiteitä on monia.

Manchester Unitedin kannattajat pitävät Scholesia parhaimpana, Liverpool-kannattajat Gerrardia ja Chelsean fanit Lampardia. Ymmärrettävää, sillä jokainen haluaa pitää oman joukkueensa pelaajan puolia.


Pelaajat tottakai arvostavat myös fanien mielipiteitä, mutta enemmän he nauttivat siitä, jos joku toinen ammattilaispelaaja ylistää heitä.

Valioliigassa Arsenalia pitkään edustanut Cesc Fabregas, joka sittemmin pelasi myös Chelseassa, kertoi Match of the Day TOP 10 -podcastissa epäsuorasti oman mielipiteensä iänikuiseen kysymykseen, kun häneltä kysyttiin uran vaikeinta vastustajaa.

“Jos minun on sanottava yksi, sanoisin, että Steven Gerrard”, Fabregas vastasi.

“Hän oli fyysisesti vaikein vastustaja käsitellä. Hän oli box-to-box -pelaaja, todellinen kone.”

Lisäksi Fabregas nimesi Lionel Messin parhaaksi pelaajaksi, jonka kanssa hän on pelannut. Hulluimman joukkuetoverin tittelin hän puolestaan jakoi Diego Costalle ja Gerard Piquelle.