Advertisement

Lampardin paluu Chelseaan lähestyy – Derby antoi Chelsealle luvan neuvotella seuralegendansa kanssa

Frank Lampardin ja Chelsean tiet ovat jälleen kohtaamassa. Huhut Chelsea-legendan paluusta Stamford Bridgelle ottivat aimo harppauksen eteenpäin tiistaina, kun englantilaisluotsin nykyinen seura Derby tiedotti, että seura on antanut Chelsealle luvan neuvotella Lampardin kanssa.

41-vuotiasta Lampardia on huhuiltu viime kauden päättymisestä lähtien Chelsean managerin paikalle. Lontoolaisseuraa viime kaudella valmentaneen Maurizio Sarrin lähtö Juventukseen antoi lisäpotkua näille huhuille, ja sittemmin pestiä on pidetty julkistusta vaille varmana.

”Derby County voi vahvistaa, että se on antanut Chelsealle luvan neuvotella Frank Lampardin kanssa Stamford Bridgellä vapaana olevasta manageripaikasta”, Derbyn lausunnossa sanottiin.

Frank Lampard edusti pelaajaurallaan Chelseaa vuodesta 2001 lähtien aina vuoteen 2014. 13 kauden aikana keskikenttäpelaaja nakutti huimat 211 maalia, jotka oikeuttavat paikkaan lontoolaisseuran kaikkien aikojen parhaimpana maalintekijänä. Suurimpina saavutuksina voidaan pitää kolmea valioliigamestaruutta sekä Mestarien liigan voittoa kaudelta 2011-12.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!