Advertisement

Lampardin siirto Chelseaan maksaisi lontoolaiseeuralle neljä miljoonaa puntaa

Maurizio Sarrin lähtö Chelseasta näyttää tällä hetkellä hyvin todennäköiseltä. Päivällä julkistettiin tieto siitä, että Juventus ja Chelsea olisivat päässeet sopuun kompensaatiosta, jonka Juventuksen on tarkoitus maksaa Chelsealle. Tuon summa on Sky Sports Italian mukaan viisi miljoonaa puntaa. Chelsea ei ole kuitenkaan jäämässä pulaan, sillä heillä on jo Sarrin korvaaja katsottuna valmiiksi.

Korvaajaksi kaavaillaan Derbyssä loistokauden valmentanutta Chelsea-ikoni Frank Lampardia. Sky Sports Newsin mukaan Chelsea joutuisi maksamaan Derbylle entisestä pelaajastaan neljän miljoonan punnan korvauksen. Chelsea jäisi näin vaihtokaupassa taloudellisesti voitolle.

Lampard on toiminut vasta yhden kauden päävalmentajana, mutta tuo kausi sujui hyvin. Englantilainen johdatti Derbyn Mestaruussarjan finaaliin, jonka Aston Villa voitti lopulta 2-1. Villa otti näin viimeisen paikan ensi kauden Valioliigasta ja Derby jäi Mestaruussarjaan myös tulevaksi kaudeksi.

Valmentajana Lampard on vielä keltanokka, mutta voisi olla juuri sitä, mitä lontoolaisseura tarvitsee. Lampard tuntuu olevan ainakin monien seuran kannattajien suosikki uudeksi valmentajaksi.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom