Advertisement

Laurent Koscielny: ”tarvitsemme enemmän kuin lahjakkutta”

Arsene Wengerin tulevaisuus Arsenalin peräsimessä on ollut tapetilla ranskalaisvalmentajan sopimuksen päättyessä kuluvan kauden lopussa. Arsenalin otteet ovat ailahdelleet lähiaikoina ja joukkue on viimeisen kolmen Valioliigaottelun aikana hävinnyt niin sarjajohtaja Chelsealle sekä alempaan keskikastiin kuuluvalle Watfordille, sekä Mestareiden liigan pudotuspelin ensimmäisessä osassa Bayern Munchenille murskaluvuin 5-1.

Arsenal ei ole onnistunut voittamaan Valioliigaa 12 kauteen ja lontoolaisseuran kannattajien kärsivällisyys on loppumassa. Arsenalin keskuspuolustaja ja varakapteeni Laurent Koscielny on kommentoinut Arsenalin kyvyttömyyttä voittaa RMC Sportin haastattelussa.

”Se on psyykkinen ongelma. Meillä on hyvät tekniset sekä fyysiset ominaisuudet.”

”Meidän on annettava kaikkemme koko ottelun ajan. Kovia joukkueita vastaan tarvitsemme enemmän kuin lahjakkuutta.”

”Tarvitsemme enemmän omistautumista. Olemme monimutkaisessa tilanteessa, mutta meidän on pysyttävä yhtenäisenä. Meidän pitää inhota häviämistä.”

Vaikka Arsenalin kannattajat ja media välillä ovat kritisoineet Wengerin toimintatapoja, varakapteenin mukaan joukkueella on täysi luottamus ranskalaiseen:

”Mielestäni ryhmä on aina vastaanottava Arsene Wengerin sanomiin. Valmentaja on siellä valmistamassa pelaajia fyysisesti, taktisesti ja toteuttamassa suunnitelmaa kentällä.”

”Tämän jälkeen, on pelaajien vastuulla tehdä kentällä se mitä voittoon tarvitaan.”