Advertisement

Leeds lähellä paluuta Valioliigaan – espanjalaiskonkari hehkuttaa: ”Se olisi urani paras palkinto”

Leedsin kokenut keskikenttäpelaaja Pablo Hernandez on sanonut, että seuran paluu Valioliigaan ensi kaudeksi olisi hänen uransa kohokohta.

35-vuotias Hernandez on edustanut Leedsiä kesästä 2016 lähtien. Leeds on taistellut Hernandezin saapumisen jälkeen monena kautena noususta sarjaporrasta ylemmäs, mutta tähän päivään mennessä se ei ole vielä onnistunut. Nyt nousu on lähempänä kuin koskaan aiemmin, sillä perinteikäs englantilaiseura johtaa Mestaruussarjaa ja on kiinni suorassa nousupaikassa kahdeksan pisteen turvin, kun seitsemän ottelukierrosta on enää pelaamatta.

”Olen ollut erittäin onnellinen Leedsissä ensimmäisestä päivästä lähtien”, Hernandez sanoi Sky Sportsille.

”Kun saavuin Leedsiin neljä vuotta sitten, tiesin, että tulen suureen seuraan. Tiesin joitain asioita heistä. Näin heidät pelaamassa Mestarien liigan välierissä vuonna 2001 Valenciaa vastaan, mutta saavuttuani seuraan olin yllättynyt, koska he olivat suurempi seura kuin luulin.”

”Nousu Valioliigaan tämän seuran kanssa olisi minun urani paras palkinto.”

”Unelmani on mennä Valioliigaan Leeds Unitedin kanssa ja yritän antaa 100 prosenttia päivittäin auttaakseni tätä joukkuetta saavuttamaan tavoitteen.”

Hernandez on ollut tällä kaudella tärkeä pelaaja Leedsille. Kokenut espanjalaispelaaja on tehnyt 29 pelaamassaan Mestaruussarjan ottelussa kuusi maalia ja antanut maalisyötön yhtä moneen osumaan.

Leedsin pelit Mestaruussarjassa jatkuvat jo tiistaina, kun joukkue isännöi sarjan peräpäässä majailevaa Lutonia.