Advertisement

Leeds-manageri Marcelo Bielsa jyrähti fanien paluusta katsomoon: ”Epäreilua!”

Leeds Unitedin manageri Marcelo Bielsan mukaan faneja ei tulisi päästää takaisin valioliigaotteluihin, ennen kuin kaikille seuroille on näytetty vihreää valoa kannattajien paluuta varten.

Brittihallitus teki tällä viikolla linjauksen, että kannattajat saavat palata katsomoihin 2. joulukuuta lähtien rajoitetusti. Alueet luokitellaan tasoilla 1-3, jossa ykköstasolla olevat saavat ottaa yleisöön 4000 katsojaa, kakkostasolla olevat 2000 ja kolmostasolla olevat pelaavat jatkossakin tyhjille katsomoille.

Lontoon ja Liverpoolin valioliigaseurat voivat ottaa joulukuun alusta lähtien peleihinsä 2000 fania, kun heidät luokiteltiin kakkostasolle, mutta Manchesterin joukkueiden ja Leedsin, jotka luokiteltiin kolmostasolle, on odotettava ainakin 16. joulukuuta asti.

Bielsa pitää päätöstä epäreiluna, sillä fanien läsnäolo vaikuttaa tuloksiin.

– Ehkä voisi olla sääntö, että jos faneja ei sallita kaikilla stadionilla, heitä ei pitäisi päästää lainkaan katsomoon, ennen kuin kaikki saavat ottaa heitä, Bielsa sanoi.

– Kyse ei saa olla kategoriasta tai kategoriassa olemisen seurauksista, vaan pyrkimyksestä pitää kilpailu mahdollisimman tasaisena hallittavien asioiden kanssa.

– Fanien läsnäolo vaikuttaa tuloksiin. Organisaatio rankaisee ​​joukkueita, jotka ovat paikoista, joissa on suurempi tartuntariski.