Advertisement

Leeds pyrkii vahvistamaan hyökkäyskalustoaan Valioliigakentille – kiinnostunut kahdesta Liverpool-hyökkääjästä

Mestaruussarjan voittaja ja Valioliiganousija Leeds pyrkii vahvistamaan hyökkäyspään pelaajamateriaalia ennen kauden alkua. Marcelo Bielsa onkin ilmoittanut kiinnostuksensa belgialaishyökkäjä Divock Origia kohtaan, jos seuran ykköskohteena olleen Celtic-hyökkääjä Odsonne Edouardin siirto kaatuu laajan tarjouskilpailun takia. Origin lisäksi Leeds harkitsee lainadiiliä toisen Liverpool-hyökkääjä Rhian Brewsterin kanssa.

Leeds-käskyttäjä Bielsa haluaa epätoivoisesti hankkia Edouardin, mutta tiedostaa sen, että ranskalaishyökkääjä voi olla vaikea hankittava muiden seurojen kiinnostuksen takia. Origin tiedetään olevan valmis seuranvaihtoon, jotta hän saisi takuuvarmaa peliaikaa tulevalla kaudella. Leeds olisi valmis vastaamaan Origin toiveeseen.

Origi esiintyi Liverpoolin paidassa yhteensä 42 ottelussa viime kaudella, mutta hän ei pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa. Brewster on myöskin valmis uuteen lainasopimukseen Anfieldin ulkopuolella. Nuori englantilaishyökkääjä esiintyi viime kaudella edukseen lainapestillä Mestaruussarjan Swanseassa.

Origin perässä on tiettävästi myös muita Valioliigaseuroja. Aston Villa, Newcastle, Brighton sekä toinen sarjanousija Fulham ovat tiettävästi kiinnostuneita 25-vuotiaan belgialaishyökkääjän palveluksista.