Advertisement

Leedsin omistaja kertoi seuran tavoitteista – ei usko Leicesterin tai Wolvesin kaltaisiin urotekoihin

Leedsin omistaja Andrea Radrizzani ei usko, että hänen joukkueensa kykenee saavuttamaan Wolvesin ja Leicesterin kaltaista välitöntä menestystä Valioliigassa.

Leicester ja Wolves ovat osoittaneet viime vuosina sen, että sarjanousijat voivat sopeutua hyvinkin nopeasti Valioliigaan ja uhmata odotuksia. Leicester voitti sensaatiomaisen valioliigamestaruuden kaudella 2015/16 palattuaan ylimmälle sarjatasolle vain kautta aiemmin. Wolves puolestaan nousi Valioliigaan kauden 2017/18 päätteeksi, ja on sijoittunut kahdella ensimmäisellä kaudellaan sarjassa sijalle seitsemän.

Radrizzani ei kuitenkaan usko, että Leeds, joka on palannut takaisin Valioliigaan 16 vuoden tauon jälkeen, seuraisi heidän jalanjälkiään.

”Se on mahdotonta. Olisi väärin ajatella sellaista, koska siihen ei ole perustaa”, Radrizzani sanoi.

”Tietysti on joukkueita, jotka ovat tehneet uskomattoman tarinan, kuten Leicester, mutta Leicester on myös esimerkki vakaudesta ja kestävyydestä ajan myötä.”

”Mielestäni meidän on oltava realistisia mahdollisuuksistamme nyt.”

Radrizzani haluaa Leedsin olevan viiden vuoden kuluessa TOP-6 -joukkueiden kintereillä, mutta sarjapaikan säilyttäminen on tulevien vuosien ensisijainen tavoite.

”Toivon, että voimme pysyä Valioliigassa kaksi vuotta. Ensimmäisen kahden kauden jälkeen uskon, että olemme valmiita ottamaan askeleen eteenpäin ja kaventamaan eroa isoihin joukkueisiin.”

”Jos tarkastelen kolmen-viiden vuoden ajanjaksoa, tavoitteenamme on olla kuuden parhaan takana.”