Advertisement

Lehtitieto: Aaron Ramsey siirtyy kesällä Juventukseen

Useat median edustajat ympäri Englannin ja Euroopan raportoivat, että Arsenalin keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey on tehnyt viiden vuoden mittaisen sopimuksen Italian suurseura Juventuksen kanssa. Ramseyn sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesänä, joten hän saa vaihtaa seuraa ilmaiseksi. Ramsey on saanut neuvotella Englannin ulkopuolisten seurojen kanssa uudesta sopimuksesta vuoden alusta lähtien.

Sky Sportsin mukaan Ramseyn on määrä käydä Juventuksen lääkärintarkastuksessa sunnuntaina, ja pelaajasopimus tullaan viimeistelemään ensi viikon keskiviikkona pelattavan Italian Super Cupin loppuottelun jälkeen. Juventus kohtaa tuossa ottelussa AC Milanin.

The Guardian on puolestaan saanut selville, että 28-vuotiaalle Ramseylle tullaan Juventuksessa maksamaan noin 7,2 miljoonaa puntaa kaudessa. Palkka on Juventuksen toiseksi korkein Cristiano Ronaldon jälkeen.


Arsenalille menetys on varmasti hyvin kirvelevä. Ramsey siirtyi seuraan vain 17-vuotiaana vuonna 2008 vajaan viiden miljoonan punnan siirtosummalla. Hän on pelannut Arsenalissa toistaiseksi yhteensä 356 ottelua, joissa on syntynyt 62 maalia. Tällä kaudella Ramsey on tehnyt pelaamissaan 25 ottelussa kolme maalia sekä seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Nyt Arsenal joutuu päästämään miehen kuitenkin lähtemään ilmaiseksi, hänen ollessa vielä jalkapalloilijalle parhaassa iässä. The Guardianin mukaan Juventuksen valmentaja Max Allegri on Ramseyn suuri ihailija, ja hän tulee asettumaan välittömästi keskikentän kolmikkoon todennäköisesti Miralem Pjanicin sekä Blaise Matuidin rinnalle.