Advertisement

Leicester City matkaa Wembleylle Tottenhamin vieraaksi

Tottenham saa vieraakseen väliaikaiselle kotistadionilleen Wembleille Leicesterin. Joukkue koki viime viikolla jälleen surullisia uutisia uuden kotistadioninsa suhteen ja pelaaminen uudella stadionilla vielä tämän kauden aikana näyttää päivä päivältä yhtä epätodennäköisemmältä. Leicesterin isännöidessä joukkueiden edellistä kohtaamista vieraat hakivat 0-2 voiton King Power Stadionilta. Tottenhamin maalit iskivat Heung-Min Son sekä Dele Alli.

Tottenham on kärsinyt hyvin paljon loukkaantumista, mutta se ei ole hidastanut joukkueen menoa ollenkaan. Joukkue tarpoo tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen aseeksi on noussut sen kyky iskeä voitto-osumat viimeisen kymmenen minuutin aikana. Tottenham haluaa edelleen olla haastajan roolissa mestaruustaistossa mukana.

“Me olemme kolmantena. Sunnuntai tulee olemaan avain roolissa. Kolmen pisteen ottaminen tulee olemaan vaikeaa. Leicester on hyvä joukkue ja meille on tärkeää voittaa ja saada kolme pistettä ottelun päätteeksi”, Mauricio Pochettino kertoi.


“Meidän tavoitteemme on olla realistinen haastaja ja olla viimeisen viiden pelin aikana mukana mestaruustaistelussa.”

Leicesterin peli on ailahdellut läpi kauden. Neljä viimeistä ottelua ovat olleet joukkueelle hyvin hankalia. Se ei ole voittanut näistä ensimmäistäkään ja peräti kolmesti se on hävinnyt ottelunsa. Tällä hetkellä sijoitus sarjassa on vasta 11. Se ei varmasti riitä seuralle, joka voitti yllättäen mestaruuden muutama kausi sitten.

“Tottenham on fantastinen joukkue. En tiedä voimmeko saavuttaa saman tason, mutta tietenkin haluamme jatkaa pelaajiemme kehittämistä, kuten muut suuret joukkueet.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom