Advertisement
" "

Leicester hankki Benkovicin Dinamo Zagrebista

Leicester City on hankkinut vahvistuksen puolustukseensa, kun 21-vuotias Filip Benkovic siirtyy seuraan Dinamo Zagrebista 13 miljoonalla punnalla. Benkovic oli viime kaudella Zagrebin mukana voittamassa Kroatian mestaruutta. Keskuspuolustajana pelaava kroatialainen pelasi kaikkiaan 30 ottelussa viime kaudella ja teki näissä neljä maalia. Benkovic on edustanut myös Kroatian alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta viisi kertaa.

“Tulen antamaan kaikkeni tälle seuralle, sen kannattajille ja kaikille. Toivottavasti saamme hyvän tuloksen tästä kaudesta. Leicesterin kunnianhimo on todella korkea. Pidän seurasta todella paljon ja luulen tämän olevan hyvä askel kohti seuraavaa tasoa. On ilo olla täällä”, kroatialainen kertoi seuran internet-sivuilla.

Joukkueen manageri Claude Puel vaikutti myös erittäin tyytyväiseltä uuteen hankintaansa.

“Filip on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on potentiaalia kehittyä entisestään Leicesterissä. Hän on antanut suuren panoksen Dinamo Zagrebille viimeisten kolmen vuoden ajan. Hän on hyötynyt myös europeli-kokemuksestaan. Tiedän, että hän tulee antamaan meille hyviä vaihtoehtoja ja kunnon taistelua joukkueessa ja olen todella iloinen saadessani hänet tänne”, manageri kertoi niin ikään seuran internet-sivuilla.

Kroatialaisen sopimus Leicesterin kanssa on viisivuotinen.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom