Advertisement
" "

Leicester isännöi sarjakärki Liverpoolia

Leicester ja Liverpool iskevät yhteen lauantaina iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Valioliigassa. Joukkueen kaudet ovat lähteneet käyntiin mallikkaasti. Liverpool johtaa sarjaa puhtaalla pelillä päästämättä maaliakaan ja Leicesterillakin on allaan kaksi voittoa putkeen. Kauden ainoa tappio tuli avausottelussa Manchester Unitedin vieraana 2-1 numeroin. Viime kaudella joukkueet pelasivat keskinäiset ottelut tasaisesti. Liverpool kuitenkin voitti molemmat kohtaamiset maalilla. Vierasottelussa se oli parempi maalein 2-3 ja kotiottelussa 2-1.

Leicesterissa huhuttiin ensimmäisen tappion jälkeen, että manageri Claude Puelin työpaikka alkaa olla vaarassa. Tuon jälkeen joukkue on napsinut rutiinivoitot Wolverhamptonista ja Southamptonista. Puel kertoi lehdistötilaisuudessa, että heidän on pystyttävä mukauttamaan peliään vastustajan mukaan.

“Minulle kokonaisvaltainen pelaaminen mahdollistaa vastahyökkäyspelaamisen silloin, kun meidän on puolustettava syvältä. Vahvasti puolustavaa vastustajaa vastaan meidän on hyökättävä vahvemmin. Meidän on oltava valmiina mitä tahansa vastustajaa vastaan.”

Liverpoolin kausi on toistaiseksi sujunut erinomaisesti. Kolme voittoa ei ole yllätys ja maalin puhtaana pysyminen kolmesti kertoo paljon Liverpoolin viime kauden ongelmien poistumisesta. Leicester pystyisi tuottamaan Liverpoolin puolustukselle päänvaivaa Vardyn toimesta, mutta pelaaja joutuu jättämään pelin sivuun pelikiellon takia. Jürgen Klopp näkee Leicesterin muuttuneen hieman viime kaudesta pelillisesti.

“Voi nähdä sen, että Puelin työ alkaa kantaa hedelmää Leicesterissä. He ovat muuttaneet tyyliään hieman. He pelaavat hyvää jalkapalloa ja ovat täynnä luottamusta, varsinkin viime tuloksen jälkeen”, Klopp kertoi lehdistötilaisuudessa.

Leicesteritä puuttuu Vardyn lisäksi vain Matty James. 

Liverpoolin puolelta ottelussa ei tulla näkemään Dejan Lovrenia eikä Alex Oxlade-Chamberlainia. 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom