Advertisement

Leicester tarjoamassa Maguirelle palkankorotusta – jääkö Manchester United nuolemaan näppejään?

Leicester on valmis tarjoamaan puolustaja Harry Maguirelle palkankorotusta estääkseen pelaajan siirtymisen muualle.

Loistavan kauden sekä Valioliigassa, että Englannin maajoukkueessa pelannut Maguire on herättänyt kiinnostusta Valioliigan kärkiseuroissa. Etenkin Manchester United on ollut halukas hankkimaan englantilaistopparin riveihinsä.

Huhujen mukaan United on valmis tarjoamaan Leicesterille 50 miljoonaa puntaa siirtokorvauksena Maguiresta, joka siirtyi viime kesänä Leicesteriin 17 miljoonalla punnalla Hullin riveistä.

Maguirella on nykyistä sopimustaan vielä neljä vuotta jäljellä, jonka aikana hän tienaa 45 tuhatta puntaa viikossa. Nyt Leicester on kuitenkin valmis korottamaan puolustajan palkan 75 tuhanteen puntaan, mikäli Maguire jatkaa uraansa King Power Stadionilla.

Sportsmailin mukaan Leicester on ollut jo useita viikkoja tietoinen suurseurojen kiinnostuksesta Maguirea kohtaan, mutta seuralla ei ole aikomusta myydä puolustajaa.

Leicester myös pitää Maguiren siirtosumman mittarina tammikuussa Southamptonista Liverpooliin siirtyneen Virgil van Dijkin hintaa. Liverpool maksoi tuolloin 75 miljoonaa puntaa Sotonille hollantilaistopparista, joten tarjouksen olisi oltava kutakuinkin tuota luokkaa, jotta Leicester harkitsisi myymistä.

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on osoittautunut Maguiren ihailijaksi ja hän haluaisi testata Leicesterin ratkaisua tekemällä pelaajasta virallisen tarjouksen, mutta portugalilaisluotsin olisi ensin myytävä nykyisestä joukkueesta yksi puolustaja pois.

Maguire on yksi siirtoikkunan mielenkiintoisimpia nimiä, mutta se, missä pelaaja ensi kaudella pelaa selviää vasta tulevien viikkojen aikana.