Advertisement

Leicester tarjonnut uutta sopimusta Harry Maguirelle

Leicesterin Harry Maguire oli kesällä vahvojen siirtohuhujen kohteena. Seura teki alusta asti selväksi, ettei se aio luopua puolustajastaan mistään hinnasta. Maguire jäi seuraan ja nyt Leicester on tarjonnut puolustajalle uutta rahakkaampaa sopimusta. Leicester hankki Maguiren vuosi sitten kesällä 17 miljoonalla punnalla Hull Citystä.

Mikäli 25-vuotias Maguire suostuu allekirjoittamaan uuden sopimuksen, hän tienaa jatkossa 70 000 puntaa viikossa. Neuvottelut uudesta sopimuksesta alkoivat jo ennen MM-kisoja. Maguire on Jamie Vardyn sekä Kasper Schmeichelin ohella tärkein yksittäinen pelaaja joukkueessa. Vardy solmi jokin aika sitten uuden neljän vuoden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Nyt seura haluaa varmistaa Maguiren sitoutumisen seurassa.

Joukkue menetti kesän aikana tähtipelaajansa Riyad Mahrezin, mutta muutoin se on onnistunut pitää kiinni tärkeistä pelaajistaan. Seura hankki kesällä myös mielenkiintoisia pelaajia, joiden myötä joukkue haluaa pysyä kilpailukykyisenä tulevaisuudessa.


Seura on toiveikas pelaajan halusta solmia uusi sopimus ja he odottavat lisätietoja Maguiren jatkosopimuksen suhteen kuluvan kuun loppuun mennessä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom