Advertisement

Leicesterin luottomies loukkaantuneena sivussa loppukauden

Leicester Cityn laituri Marc Albrighton ei todennäköisesti enää tällä kaudella pelikentille pääse. Syynä on takareisivamma, jonka Albrighton kärsi harjoituksissa ennen viime viikonlopun Valioliiga-ottelua Manchester Unitedia vastaan. Vamma vaatii leikkaushoitoa, josta toipuminen vie useita kuukausia. Leicester tiedotti Albrightonin vamman vakavuudesta tänään verkkosivuillaan.

Albrighton on ollut tuttuun tapaan Leicesterin luottomiehiä tällä kaudella. Vaikka 29-vuotias ei maalimäärillään pääse juhlimaan, on hän erittäin arvostettu pelaaja seuran sisällä. Tällä kaudella otteluita Valioliigassa on kertynyt 22 ja maaleja kaksi. Ennen loukkaantumistaan Albrighton katseli vain kahdesti penkiltä koko Valioliiga-ottelun.

Leicesterin manageri Claude Puel harmitteli luottopelaajansa loukkaantumista.


“Se on huono uutinen meille, koko joukkueelle”, Puel totesi Sky Sportsin mukaan. “Kyllä, kyse on vakavasta loukkaantumisesta. Luulen, ettei hän ole saatavilla ennen kauden päätöstä. Mutta tarkkailemme tilannetta. Marc antoi joukkueelle taisteluhenkeä ja kovaa työtä kentällä ja tietysti nyt meidän täytyy löytää toisenlainen tasapaino.”

Puel haastaa muut pelaajat osoittamaan tasonsa Albrightonin poissaolon aikana.

“Tilanne on huono niin hänelle kuin meillekin, mutta tämä on mahdollisuus toisille pelaajille näyttää laatunsa”, Puel jatkoi.

21-vuotias Harvey Barnes on varmasti yksi, jolle tarjotaan kaikki mahdollisuudet napata paikkansa Leicesterin kokoonpanosta. Alkukauden lainalla sarjatasoa alempana West Bromwichissa viettänyt Barnes palasi lainalta tammikuussa ja on saanut pelata kolmessa Leicesterin neljästä Valioliiga-ottelusta sen jälkeen.