Advertisement

Leicesterin omistaja kuollut kopterionnettomuudessa King Power -stadionin parkkipaikalla

Leicesterin omistaja Vichai Srivaddhanaprabha on kuollut helikopterionnettomuudessa joukkueensa stadionin King Powerin parkkipaikalla. Srivaddhanaprabhalla on ollut tapana lähteä helikopterilla kotiotteluiden jälkeen stadionin nurmen keskiympyrästä. Tällä kertaa helikopterin ohjaaja menetti kopterin hallinnan parin sadan metrin korkeudessa ja kopteri syöksyi maahan turmiollisin seurauksin. Onnettomuus tapahtui noin kello 20.30 Britannian aikaa.

Vichai Srivaddhanaprabha nousemassa helikopterilla Brighton-ottelun jälkeen (ei onnettomuuspäivä) Kuva: IBL.se

Vichai Srivaddhanaprabha oli thaimaalainen miljonääri. Hän oli naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Omistajan lisäksi onnettomuudessa kuolivat kaksi seuran työntekijää Nursara Suknamai sekä Kaveporn Punpare. Heidän lisäkseen myös kopterin pilotti Eric Swaffer sekä hänen matkustajana ollut naisystävänsä Izabela Roza Lechowicz menettivät henkensä niin ikään onnettomuudessa.

Turman tutkinta on vielä kesken, mutta silminnäkijöiden mukaan kopterin propellit lakkasivat pyörimästä ja kone syöksyi pian tämän jälkeen stadionin parkkipaikalle. Pian tämän jälkeen kuului voimakas räjähdys ja parkkipaikalta näkyi jättimäinen tulipalo.

Kuva onnettomuuspaikalta. Kuva: IBL.se

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom