Advertisement

Leicesterin vuoro rikkoa siirtosummaennätys! Espanjalaishyökkääjä Kettu-paitaan nelivuotisella sopimuksella

Kuva: TT, Ian Stephen

Leicester on hankkinut espanjalaishyökkääjä Ayoze Perezin Newcastlesta. Perez allekirjoitti Kettu-paitojen kanssa neljän vuoden sopimuksen, joka ulottuu kesään 2023 asti.

25-vuotias Perez – joka edusti edelliset viisi kautta Newcastlea – pelasi viime kaudella uransa tehokkaimman kauden iskemällä 12 maalia Valioliigassa. Espanjalaishyökkääjä pelasi Harakoissa kaiken kaikkiaan 194 ottelua, joissa hän viimeisteli 48 maalia.


“Olen erittäin iloinen ja kiitollinen. Olen ylpeä voidessani olla osa Leicesterin perhettä, enkä malta odottaa aloitusta”, Perez sanoi Leicesterin verkkosivuilla.

“Seura haluaa jatkaa kasvamistaan ​​niin paljon kuin mahdollista, ja se on jotain sellaista, josta minä pidän. Puhuin managerin [Brendan Rodgersin] kanssa ja se oli tärkeää. Se sai minut tuntemaan oloni erittäin mukavaksi tulla tänne.”

Leicester-manageri Rodgers oli luonnollisesti tyytyväinen saadessaan haluamansa pelaajan seuraan.

“Mielestäni Ayoze tulee olemaan hieno lisä joukkueelle. Hän on nopea, hänellä on hyvä pelisilmä ja hänellä on kokemusta Valioliigasta”, Rodgers sanoi.

“Luulen hänen olevan pelaaja, joka innostaa kannattajiamme, ja hänen tyylinsä on sellainen, jonka uskon täydentävän vaihtoehtoja ja laatua, jota meillä jo on tässä jalkapalloseurassa.”

Kumpikaan seuroista ei julkaissut siirtosummaa, mutta Transfermarktin mukaan Leicester maksoi espanjalaishyökkääjästä 30 miljoonaa puntaa Newcastlelle. Perezistä tuli täten Leicesterin kaikkien aikojen kallein pelaajahankinta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!