Liigacup: Manchester City murskasi Arsenalin – Marcus Forssin Brentford kaatoi jälleen valioliigajoukkueen ja eteni välieriin

Brentford ja Manchester City selvittivät tiistai-iltana tiensä Englannin Liigacupin välieriin.

Jo kolme valioliigajoukkuetta matkalla puolivälieriin kaatanut Brentford jatkoi vahvaa cup-taivaltaan kaatamalla kotikentällään Newcastlen maalein 1-0.

Ottelun ainoa maali nähtiin toisella puoliajalla, kun Joshua Dasilva osui maalipuiden väliin Sergi Canosin namupassista.

Brentfordin avauskokoonpanoon neljän ottelun tauon jälkeen noussut Marcus Forss pelasi ottelussa täydet minuutit, mutta jäi tällä kertaa maaleitta.

Emiratesilla pelatussa toisessa puolivälieräottelussa alkukauden umpisurkeasti pelannut Arsenal ei pystynyt haastamaan Manchester Cityä, vaan koki kotikentällään tylyn 1-4 -tappion.

Gabriel Jesus vei Cityn johtoon jo kolmannella peliminuutilla, mutta Arsenal kipusi tasoihin ennen puoliaikaa Alexandre Lacazetten maalilla.

Arsenal onnistui roikkumaan pelissä mukana avausjakson, mutta toisella jaksolla City meni menojaan.

Riyad Mahrez ja Phil Foden osuivat heti toisen jakson alussa viiden minuutin sisään ja peli oli käytännössä ohi. Lopullisen naulan Arsenalin arkkuun löi Aymeric Laporte, joka puski Cityn neljännen osuman 73. peliminuutilla.

Brentfordin ja Manchester Cityn välierävastukset arvotaan keskiviikko-iltana, jolloin selviää myös loput välieräjoukkueet. Kaksi jäljellä olevaa välieräpaikkaa jaetaan Stoke-Tottenham ja Everton-Manchester United -otteluissa.