Advertisement

Lionel Messi antoi hurjan arvion nuoresta valioliigapelaajasta: ”Potentiaalia olla yksi parhaimmista pelaajista maailmassa”

Kuudesti maailman parhaan pelaajan palkinnon, Kultaisen Pallon, voittanut Lionel Messi on antanut hurjan arvion Chelsean keskikenttäpelaaja Mason Mountin kyvyistä. Koko pelaajauransa FC Barcelonaa edustanut Messi uskoo, että Mountilla on kaikki tarvittavat ominaisuudet tullakseen yhdeksi parhaimmista pelaajista maailmassa.

21-vuotias Mount debytoi tällä kaudella Chelsean edustusjoukkueessa ja teki välittömästi läpimurtonsa. Chelsea-luotsi Frank Lampard, joka työskenteli Mountin kanssa jo viime kaudella Derbyssä, on antanut keskikenttäpelaajalle vastuuta peräti 41 ottelussa. Vakuuttavat otteet ovat tuoneet Mountille paikan myös Englannin maajoukkueessa.

Messi, joka harvemmin puhuu muista pelaajista, nosti esille viisi nuorta pelaajaa, joita hän pitää tulevaisuuden tähtinä. Listalta löytyivät Borussia Dortmundin Jadon Sancho, Liverpoolin Trent Alexander-Arnold, Manchester Cityn Phil Foden sekä Chelsean Christian Pulisic ja Mason Mount, joka sai erityiskehuja argentiinalaistähdeltä.

”Katseltuani hänen pelaamistaan, hänellä on potentiaalia olla yksi parhaimmista pelaajista maailmassa”, Messin kerrotaan sanoneen Mountista.

Mount on ollut tämän kauden aikana yksi Valioliigan puhutuimmista pelaajista ja hän on saanut rutkasti kehuja milloin mistäkin suunnasta. Messin lisäksi myös Lampard sekä Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Graeme Souness ovat kehuneet englantilaispelaajaa viime kuukausien aikana.