Advertisement

Liverpool algerialaispuolustajan perässä – siirtosumma vaivaiset 10 miljoonaa puntaa

Estadio Deportivo -lehti on paljastanut Liverpoolin tarkkailevan Real Betis -puolustaja Aissa Mandia. Uutissivuston mukaan Liverpool on valmistautunut tekemään peliliikkeitä tulevan kesän siirtoikkunan aikana saadakseen topparismiehen Anfieldille. Mandilla on Betisin kanssa sopimusta jäljellä vuoden verran, mutta huhujen mukaan pelaaja ei olisi enää halukas jatkamaan seurassa sopimuksen päätteeksi.

28-vuotias Mandi olisi erinomainen lisä Liverpoolin puolustuslinjaan, kun hän pystyy topparin lisäksi operoimaan myös laitapakin tontilla. Liverpool ei kuitenkaan ole ainoa Valioliigaseura, joka on tarkkaillut Betis-puolustajan saatavuutta kauden aikana. Myös Steve Brucen Newcastle on raporttien mukaan seurannut pelaajaa jo pidemmän aikaa.

Betis olisi valmis luopumaan Mandista vain 10 miljoonan punnan eli 11 miljoonan euron siirtosummalla. Koronakevään talousvaikutukset sekä pelaajan haluttomuus jatkosopimukseen käytännössä pakottavat Betisin hintapyynnön alhaiseksi, jotta pelaajasta saataisiin edes jonkinmoinen siirtosumma helpottamaan seuran huomista.