Advertisement

Liverpool haastaa Barcelonan Camp Noulla

Mestarien liigan toinen välieräpari pelaavat ensimmäisen osan tänään keskiviikkona Camp Noulla Barcelonassa. FC Barcelona saa ottelussa vastaansa Valioliigan mestaruudesta taistelevan Liverpoolin. Barcelona tiputti puolivälierissä Manchester Unitedin, kun taas Liverpool eteni jatkoon FC Porton kustannuksella. Joukkueet eivät ole hetkeen kohdanneet, mutta historian saatossa kaksikon väliset kohtaamiset ovat olleet tilastollisesti tasaisia. Joukkueet ovat kohdanneet kahdeksan kertaa. Liverpool on voittanut näistä otteluista kolme, kolmesti on pelattu tasan ja Barcelona on ollut parempi kahdesti. Maalit menevät tasan 6-6.

Barcelona on käytännössä katsoen jo voittanut La Ligan mestaruuden. Sillä on yhdeksän pisteen kaula Atletico Madridiin kolme kierrosta ennen sarjan päätöstä. Sillä on myös 25 maalia parempi maaliero, joten Atletico Madridin mestaruus tulisi olemaan jalkapallohistorian suurin yllätys.

Liverpoolin tilanne on sen sijaan huomattavasti haastavampi Valioliigassa. Joukkue pelaa erinomaisesti eikä häviä omia otteluitaan. Sama koskee myös Manchester City, joka on pisteen Liverpoolia edellä sarjataulukossa. Cityn olisikin pelattava vähintään tasan toisessa jäljellä olevassa ottelussa, jotta Liverpool saisi mahdollisuuden mestaruuteen.


Barcelonan manageri Ernersto Valverde kertoi, ettei seuraa tyydytä vain La Ligan mestaruus.

”Haluamme voittaa kaiken”, manageri kertoi lehdistötilaisuudessa. Samalla hän muistutti kuitenkin siitä, että Liverpool tulee olemaan erittäin vaikea vastustaja joukkueelle.

”Liverpool pelaa antaa kovan paineen ja rytmittää peliä todella hyvin. He ovat hyvin vaikea vastustaja voittaa. Meidän tarkoituksemme on voittaa, mutta tiedämme samalla sen, mikä arvo on heidän maalinteon estämisellä.”

Liverpoolin managerilta Jürgen Kloppilta tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa Roberto Firminon tilannetta ottelua silmällä pitäen.

”Jos Bobby on 100 prosenttisessa kunnossa, hän saattaa pelata”, Klopp vastasi.

”Hän on täällä mukanamme ja harjoitteli tänään. Huomenna on vielä toiset harjoitukset, jonka jälkeen teen päätöksen hänen suhteen.”

Ottelu näytetään totuttuun tapaan Cmorella studiolla höystettynä. Studio starttaa klo 21.00 ja itse ottelu tuntia myöhemmin.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom