Advertisement

Liverpool hamuaa sarjakärkeen Huddersfieldin kustannuksella – nähdäänkö Anfieldilla murskajaiset?

Perjantain ainoassa valioliigakamppailussa Liverpool saa Anfieldille vieraaksi Huddersfieldin.

Joukkueet lähtevät otteluun täysin päinvastaisista asetelmista. Sarjakakkosena oleva Liverpool on kerännyt kauden 35 ottelusta 88 pistettä ja kärsinyt koko kauden aikana vain yhden tappion. Sarjajumbo Huddersfield on kerännyt yhtä monesta ottelusta vaivaiset 14 pistettä ja voittanut vain kolme ottelua. Joukkueiden tasoerosta kaiken kertonee se, että Liverpoolin voittosarake näyttää samaa lukua, kuin mitä Huddersfieldin tappiosarake [27].

Ennakkoon ajateltuna ottelua voidaan pitää melkoisena läpihuutojuttuna Liverpoolille, joka voi lyödä taululle rumatkin lukemat, mutta Jurgen Klopp muistuttaa, että Valioliigassa helppoja voittoja ei ole tarjolla.

”Sinun tarvitsee miettiä vain Fulham, Southampton ja Cardiff otteluita ymmärtääksesi, että voittaaksemme pelejä Valioliigassa, meidän täytyy olla parhaimmillaan koko 90-minuuttisen ajan. Sinun on annettava kaikkesi, mikään vähempi ei riitä”, Klopp sanoi.

”Jokaisen, joka aliarvioi vastustajan laadun, täytyy ajatella vain viime peliä, kun kohtasimme heidät aiemmin tällä kaudella heidän kotikentällään. En peitellyt sitä silloin, enkä peittele sitä nyt – olimme erittäin onnekkaita voittaessamme tuon ottelun. He olivat loistavia tuona iltana ja olisivat ansainneet pisteitä.”

Liverpoolilta sivussa ottelusta ovat keskikenttäpelaajat Adam Lallana sekä Fabinho.

Huddersfieldin poissaolijoiden listalta löytyvät Abdelhamid Sabiri, Laurent Depoitre ja Ben Hamer. Philip Billingin ja Karlan Grantin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Tiesitkö että…

Huddersfield on onnistunut tekemään Liverpoolia vastaan maalin viimeksi 57 vuotta sitten – 7.4.1962! Edellisestä voitosta on vierähtänyt liki 60 vuotta – 28.11.1959.