Liverpool hävisi 5-0 – valmentaja ”uskomattoman ylpeä” joukkueen peliesityksestä

Kuva: TT, Mick Haynes

Liverpool kärsi tiistai-iltana tylyn 5-0 -tappion Aston Villaa vastaan Englannin Liigacupin puolivälieräottelussa.

Liverpoolin parhaimmisto on par’aikaa Qatarissa pelaamassa seurajoukkueiden MM-turnauksessa, joten merseysidelaisseura pelasi Liigacupin ottelun junioripitoisella joukkueella. Merseysidelaisseura teki ottelussa seurahistoriaa, sillä joukkueen avauskokoonpano oli kaikkien aikojen nuorin – keski-ikä 19 vuotta 183 päivää.

Liverpoolia ottelussa luotsannut Neil Critchley kertoi ottelun jälkeen olevansa murskatappiosta huolimatta  joukkueesta ”uskomattoman ylpeä”.

”Olen uskomattoman ylpeä tuosta peliesityksestä. Ajattelin pitkän aikaa, että pärjäämme pelissä hyvin. Mielestäni pelin alku oli loistava ja olimme parempi joukkue ensimmäisen 12 tai 13 minuutin ajan”, Critchley sanoi ottelun jälkeen.

”Sitten päästimme maalin vapaapotkusta, jonka olisimme voineet pelata hieman paremmin. Heti perään päästimme toisen maalin enkä voinut ymmärtää, kuinka olimme 2-0 -tappiolla.

”Puoliajalla puhuimme asioista, jotka olisivat meille tärkeitä toisella puoliajalla. Menimme kentälle ja mielestäni annoimme todella hyvän näytön itsestämme myös toisella puoliskolla.

”Pelasimme kuten Liverpoolin joukkue ja uskon, että kannattajat arvostivat pelaajien yritystä tänään.”

Liverpoolin ykkösmiehistö kohtaa tänä iltana Monterreyn seurajoukkueiden MM-turnauksen välieräottelussa. Ottelu alkaa kello 19.30.