Advertisement

Liverpool-hyökkääjän EM-kisapaikka vaarassa – siirtyy toiseen Valioliiga-seuraan tammikuussa?

Liverpoolin belgialaishyökkääjä Divock Origi saattaa vaihtaa maisemaa tammikuun siirtoikkunan aikana.

25-vuotias Origi on jäänyt tällä kaudella vähäiselle vastuulle ja pelannut yhteensä vain seitsemässä ottelussa onnistuen kertaalleen maalinteossa. Maali syntyi Liigacupin ottelussa Lincolnia vastaan, jossa belgialaishyökkääjä pelasi kauden toistaiseksi ainoan 90-minuuttisensa.

Vähäisen peliajan vuoksi Origi on vaarassa jäädä ulos Belgian ensi kesän EM-kisamiehistöstä, joten tammikuun siirtoikkuna tulee olemaan hyökkääjän osalta ratkaisevassa roolissa.

Athleticin mukaan Liverpoolilla ei ole suurta tarvetta Origia myydä, mutta he antaisivat belgialaisen lähteä, mikäli hänestä tehtäisiin hyväksyttävä tarjous tammikuun siirtoikkunan aikana. Mitään tarkkaa hintaa Liverpool ei ole pelaajalleen asettanut, mutta seuran uskotaan hyväksyvän noin 20 miljoonan punnan tarjous.

Mikäli Origi tammikuussa siirtyy, on hänen uusi seuransa todennäköisimmin Wolves, joka etsii paikkaajaa kallomurtumasta kärsivälle Raul Jimenezille.

Wolvesilla saattaa tehdä taloudellisesti tiukkaa siirtosumman kanssa, joten todennäköisimpänä skenaariona pidetään Origin siirtymistä loppukauden mittaisella lainasopimuksella, joka sisältäisi osto-option.