Advertisement

Liverpool isännöi Leicesteriä – kasvaako sarjajohto?

Viasatin ja Viaplayn päivän TV-ottelussa sarjakärki Liverpool saa vieraakseen Leicesterin.

Liverpoolilla on loistava mahdollisuus kasvattaa sarjajohto jo seitsemään pisteeseen, sillä Manchester City kärsi tiistaina shokkitappion Newcastlelle. Seitsemän pisteen johto tässä vaiheessa kautta, etenkin kun otetaan huomioon Liverpoolin loppuohjelma, vaikuttaisi jo hyvinkin tukevalta, mutta ei mennä vielä asioiden edelle.

Liverpoolin tammikuu on ollut hieman nihkeä. Neljästä pelistä tuloksena on ollut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Jokainen otteluista on päättynyt maalin erolla, joka osoittaa sen, että pelit ovat olleet hyvin tasaisia – pomppu sisään, pomppu ulos.

Sarjan keskikastiin kuuluva Leicester on niin ikään pelannut jo pitkään todella tasaisia otteluita, sillä peräti yhdeksän viime peliä ovat päättyneet maalin erolla. Leicester on voittanut otteluista kuitenkin vain kolme. Voitot ovat tosin olleet sitäkin makoisampia, sillä ne ovat tulleet Man Cityä, Chelseaa sekä Evertonia vastaan.

Myös joukkueiden väliset keskinäiset kohtaamiset ovat olleet viime vuosina todella tasaisia. Kuudesta viime ottelusta Liverpool on voittanut neljä ja Leicester kaksi. Liverpoolin jokainen voitto on tullut maalin erolla, joista viimeisin syyskuulta, kun Pool haki 2-1 -vierasvoiton King Power Stadiumilta. Illan ottelusta sopiikin siis odottaa tasaista vääntöä, vaikka Liverpool selvänä suosikkina otteluun lähteekin.

Liverpoolilta sivussa kamppailusta ovat puolustajat Joe Gomez ja Trent Alexander-Arnold sekä keskikenttäpelaajat James Milner ja Alex Oxlade-Chamberlain. Leicesteriltä sivussa on ainoastaan keskikenttäpelaaja Daniel Amartey.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!