Advertisement

Liverpool ja Chelsea saamassa kovat vahvistukset – kaksi chämppärifinalistia siirtymässä Valioliigaan

Eurooppalaisen huippujalkapalloilun kausi 2019-20 saatiin vihdoin pelattua päätökseen sunnuntaina, kun Bayern München ja PSG kohtasivat Mestarien liigan finaalissa.

Viihdyttävän, ja jopa yllättävänkin tiukan taiston jälkeen Bayern pääsi juhlimaan seurahistoriansa kuudetta Mestarien liigan voittoa kaadettuaan ensimmäistä kertaa kilpailun finaaliin edenneen PSG:n 1-0 -lukemin.

Sekä Bayernin että PSG:n riveissä nähtiin pelaajia, jotka saattavat ensi kaudella pelata Valioliigassa. Kaksi todennäköisintä pelaajaa ovat Bayernin keskikenttämies Thiago ja PSG:n kapteeni Thiago Silva, jonka sopimus pariisilaisseuran kanssa päättyi eilisillan finaaliin.


29-vuotiasta Thiagoa, joka on edustanut Bayernia vuodesta 2013 lähtien, on jo pitkään yhdistetty siirtohuhuissa Liverpooliin. Siirto sai lisäbuustia chämppärifinaalin jälkeen, kun Bayernin päävalmentaja Hansi Flick räväytti lehdistötilaisuudessa. Flick vitsaili aluksi Thiagon kertoneen hänelle, että hän haluaa jäädä seuraan, mutta vakavoiduttuaan aiheeseen mestarivalmentaja kertoi Thiagon olevan lähdössä, mutta uudesta seurasta ”ei ole vielä tietoa”. Flick vielä tarkensi, että tulevien päivien aikana espanjalaispelaajan tulevaisuudesta saadaan lisätietoa.

35-vuotias Silva, joka on ollut pariisilaisseuran luottotoppari ja kapteeni jo useiden vuosien ajan, kertoi pelin jälkeen, että chämppärifinaali jäi hänen viimeiseksi otteluksi PSG-paidassa. Silva on nyt ilman seuraa ja hän on vapaa siirtymään ilmaiseksi mihin tahansa seuraan. Useat uutismediat, kuten Sky Sports ja ESPN, pitävät jo varmoina sitä, että brassitoppari nähdään ensi kaudella Chelseassa. Lähteiden mukaan Silva tulee allekirjoittamaan lähiaikoina Chelsean kanssa kaksivuotisen sopimuksen.