Advertisement

Liverpool ja Manchester City kohtaavat viikonloppuna – Allardyce: “Kaikki paineet ovat Pep Guardiolalla”

Kuva: TT, Jason Cairnduff

Tulevana viikonloppuna pelataan Valioliigan mestaruustaiston kannalta iso ottelu, kun Liverpool ja Manchester City kohtaavat Anfieldilla.

Liverpool on kuronut 11 ottelukierroksen jälkeen kuuden pisteen eron sarjakakkosena olevaan Manchester Cityyn, joten manchesterilaisjoukkueen olisi kyettävä pisteille viikonlopun ottelussa, ettei Liverpool karkaa jo yhdeksän pisteen päähän.


Helpolla pisteitä ei Anfieldilta ole kuitenkaan saatavilla. Liverpool on nimittäin hävinnyt Valioliigassa edellisen kerran kotiyleisönsä edessä huhtikuussa 2017!

Kaiken nähneen ja kokeneen englantilaisluotsin Sam Allardycen mielestä kaikki paineet ottelussa ovat Manchester Citylla ja Pep Guardiolalla.

“Guardiolalla on paineet, koska hän ei voi hävitä. Hänen ei kuitenkaan tarvitse voittaa ottelua. Hänen on vain varmistettava, etteivät he häviä sitä”, Allardyce sanoi talkSPORT:lle.

“Ja jos hän pystyy puristamaan voiton, se kääntää paineet takaisin Liverpoolille.

“Mutta tällä hetkellä kaikki paineet kohdistuvat Pepiin ja Manchester Cityn pelaajiin.

“Se on erittäin vaikea paikka, sillä Liverpool ei ole hävinnyt siellä [Anfield] yli kahteen vuoteen, mutta jos joku joukkue voi mennä sinne ja pystyy voittamaan siellä, se on Manchester City.”

Liverpoolin ja Manchester Cityn välinen huippukamppailu pelataan sunnuntaina kello 18.30 alkaen.