Advertisement

Liverpool jatkaa mestaruusjahtiaan Newcastlen vieraana

Liverpoolilla on tänään edessään Valioliigan jäljellä olevista otteluistaan ehkä se vaikeampi, kun se matkustaa Newcastlen vieraaksi St. James’ Parkille. Newcastle on ollut viime aikoina kotiotteluissaan hyvä ja helppoa ei tule olemaan Liverpoolillakaan. Liverpool kärsi viikolla tuloksellisesti karmaisevan tappion Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa Barcelonan vieraana. 3-0 tulos ei kertonut aivan koko totuutta siitä, miten peli joukkueelta sujui. Tulos tekee Liverpoolin finaalitoiveet kuitenkin todella haastaviksi.

Suurimmat mahdollisuudet joukkueelle voittaa mitään ovat Valioliigassa, jossa sielläkin sen tehtävä on todella haastava. Sen on voitettava sekä Newcastle vieraissa, että Wolves kotona. Vastaavasti Manchester Cityn on hävittävä tai pelattava edes tasan joko Brightonille tai Leicesterille.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Anfieldillä Liverpool otti Newcastlesta vakuuttavan 4-0 voiton. Newcastlea valmentava Liverpoolin entinen manageri Rafa Benitez suitsuttaa Liverpoolin kautta toistaiseksi.


“Heillä on ollut mahtava kausi. Barcelonaa vastaan pystyi näkemään, miten he hallitsivat ottelua ennen kuin Lionel Messi päätti ratkaista ottelun”, Benitez kertoi.

“Kaikki Liverpoolissa kertovat siitä, miten hienosti he ovat pärjänneet. He ovat suosikkeja meitä vastaan, mutta jos teemme kaiken oikein, meillä on mahdollisuutemme.”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vakuuttaa, ettei joukkue ole jäänyt rypemään viime viikon tuloksessa vaan keskittyy aina tulevaan.

“Me emme jää liian pitkäksi aikaa miettimään edellistä tulosta. Meillä ei ole siihen aikaa.”

“Meidän täytyy ratkaista tiistaina toisessa osassa viime viikon tulos. Nyt me keskitymme täysillä Newcastlea vastaan pelattavaan otteluun.”

“Newcastle on erittäin hyvä tällä hetkellä. He ovat voittaneet melko monta ottelua viimeisten viikkojen aikana ja ovat hyvin mukavassa tilanteessa. He ovat muuttaneet muodostelmaansa edellisen kohtaamisemme jälkeen.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom