Advertisement

Liverpool jättämässä Van Dijk-siirtoa taakseen – ”En usko tarvitsevamme enempää”

”Meillä on neljä. En usko tarvitsevamme enempää. Emme voi pakottaa asioita, emmekä ikinä hankkisi keskuspuolustajaa tyhjän takia.”

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on tyytyväinen joukkueensa puolustusosastoon, ja on täten ottamassa etäisyyttä kohuttuun Virgil Van Dijkin-siirtoon.

Liverpoolin odotettiin kiinnittävän Southamptonin keskuspuolustaja Van Diijkin kesän aikana, mutta siirtokeskusteluihin pistettiin kapuloita rattaisiin Southamptonin syyttäessä Liverpoolia laittomasta lähestymisestä. Van Dijk on pakottamassa siirtoa pois Southamptonista, ja on tällä hetkellä harjoitellut omatoimisesti erillään nykyisistä joukkuetovereistaan.

Klopp on ilmoittanut lehdistölle olevansa tyytyväinen nykyiseen puolustukseensa, eikä usko markkinoilla olevan ketään rivejänsä kohentavaa puolustajaa.

”Katso ulos [siirtomarkkinoille] ja nimeä viisi pelaajaa ketkä tekisivät meistä vahvempia. Viisi. Silloin voitat palkinnon. Näin vaikeaa se on.”

”Meillä on neljä. En usko tarvitsevamme enempää. Emme voi pakottaa asioita, emmekä ikinä hankkisi keskuspuolustajaa tyhjän takia.”

”Olen iloinen. Voitte kuvitella, että meillä on vielä töitä tehtävänä ja uusia asioita mitä kokeilla, mutta näemme toimivuuden jälkeenpäin. Olen täällä valmiina tekemään töitä joukkueeni kanssa, enkä pelkästään ajattelemassa ’mutta jos emme saa sitä tai tätä’.”

Klopp lähtee kauteen luottavaisin mielin taskussaan Dejan Lovren-Joel Matip ykköspuolustajaparina, kun penkiltä varalle löytyy keskuspuolustajat Ragnar Klavan sekä Joe Gomez.

Liverpoolin ensimmäinen haaste tulee Watfordin muodossa tulevana lauantaina 12.8. Lauantainen päiväottelu vihelletään käyntiin klo 14:30.