Advertisement

Liverpool-kapteeni hehkuttaa tulikuumaa Raheem Sterlingiä – “Fantastinen pelaaja!”

Kuva: TT, David Klein

Englannin jalkapallomaajoukkueen ja Manchester Cityn laitahyökkääjä Raheem Sterling on tällä hetkellä maailman kuumin jalkapalloilija.

24-vuotias Sterling on tehnyt alkukaudesta hurjaa jälkeä niin seura- kuin maajoukkuepaidassa. Seitsemään otteluun on syntynyt huimat kahdeksan maalia, jonka lisäksi hän on antanut neljä maalisyöttöä.

Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jordan Henderson sanoo olevansa iloinen siitä, että Sterling saa nyt palkintonsa kovasta työstään. Hendo myös tiedostaa, että Sterlingin huippuvire on elintärkeä Englannin maajoukkueen kannalta, mikäli he aikovat menestyä tulevina vuosina arvokisoissa.

“Raheem on fantastinen pelaaja. Hän on pelannut tällä tavalla jo monta vuotta”, Henderson sanoi.

“Nyt hän saa palkintonsa. Hän tekee maaleja ja antaa maalisyöttöjä ja voit nähdä hänen itseluottamuksen kasvavan.

“Hän pelaa nyt korkealla tasolla ja toivottavasti hän pystyy jatkamaan sitä.

“Hän liikkuu kentällä oikeille alueille, tekee maaleja ja antaa maalisyöttöjä. Hän on tällä hetkellä itsevarma, pelaa hyvin ja pyrkii edelleen parantamaan.

“Tarvitsemme häntä jatkamaan sen tekemistä – enemmän Englannille kuin Citylle! Hän on upea ihminen ja fantastinen pelaaja.”

Englanti kaatoi tiistai-iltana Kosovon maalein 5-3 ja on vahvasti kiinni karsintalohkonsa voitossa. Sterling teki ottelussa yhden maalin ja antoi peräti kolme maalisyöttöä.