Advertisement

Liverpool-kippari kunnioittaa Deeneyn ja Kanten päätöstä olla palaamatta harjoituksiin: “Kenenkään ei pidä tuntea oloaan pakotetuksi tai painostetuksi”

Valioliigajoukkueet aloittivat tällä viikolla pienryhmäharjoitukset yli kahden kuukauden tauon jälkeen. Koronaviruspandemia jyllää kuitenkin yhä edelleen voimakkaasti Iso-Britanniassa, joka on aiheuttanut huolta pelaajissa.

Watfordin kippari Troy Deeney ilmoitti alkuviikosta, ettei hän suostu palaamaan harjoituksiin, koska hän pelkää pienen poikansa terveyden puolesta. Eilen puolestaan Chelsean N’Golo Kante kertoi, että myöskään hän ei aio osallistua harjoituksiin henkilökohtaisten pelkojensa vuoksi.

Liverpool-kippari Jordan Henderson kertoo kunnioittavansa Deeneyn ja Kanten päätöksiä olla palaamatta harjoituksiin, mutta pitää paluuta harjoituksiin turvallisena.


“Kunnioitan täysin heidän mielipidettä ja heidän päätöstään tehdä niin”, Henderson kertoi Sky Sportsille.

“Uskon, että jokainen on erilaisessa tilanteessa perheensä kanssa kotonaan. Jos et tunne oloasi mukavaksi tai turvalliseksi, sinun ei pitäisi tuntea olevasi pakotettu tai painostettu tulemaan töihin.”

“Kunnioitan täysin niitä pelaajia, jotka eivät vielä tunne oloaan mukavaksi, ja toivon, että myös he kunnioittavat mielipidettäni ja muiden takaisin palanneiden mielipiteitä.”

“Kaikkien tilanne on erilainen, mutta viime kädessä minusta tuntuu erittäin turvalliselta täällä harjoitusalueella, muuten en olisi täällä. Myös joukkuetoverini tuntevat samoin.”

“Jos kuitenkin joku joukkuetovereistani tuntisi olonsa epämukavaksi, tukisin heitä täysin siihen asti, kunnes he päättäisivät palata takaisin.”