Advertisement

Liverpool-laiturilla vauhdikas päivä – viisivuotinen jatkosopimus ja lainapesti Ranskaan

Liverpool-laituri Sheyi Ojo on allekirjoittanut uuden viisivuotisen sopimuksen merseysidelaisjoukkueen kanssa. Samalla Liverpool tiedotti lainanneensa Ojon loppukauden mittaisella sopimuksella Ranskan pääsarjassa pelaavan Stade Reimsin riveihin.

21-vuotiaalle Ojolle lainapesti on jo neljäs Liverpool-uran aikana. Aiemmin laituri on ollut lainalla Wiganissa, Wolvesissa sekä Fulhamissa.

Jo 14-vuotiaana Liverpoolin Akatemiaan liittynyt Ojo on pelannut Liverpoolin edustusjoukkueessa yhteensä 13 ottelua ja hän on kertaalleen onnistunut maalinteossa.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluvalle Ojolle olisi tällä kaudella ollut vain rajallinen määrä cup-otteluita tarjolla Jurgen Kloppin miehistössä, joten englantilaisen lainapesti Ranskan pääsarjaan oli loistava valinta pelaajan uran kannalta. Ojolla on kaikki saumat vakiinnuttaa paikkansa Reimsin avauskokoonpanossa ja saada säännöllistä peliaikaa.

Reimsin alkukausi on ollut hyvä ja joukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä pelistä kuusi pistettä. Tulevana lauantaina Reims kohtaa kotikentällään Montpellierin.