Advertisement

Liverpool-legenda Carragherilta kova väite – ”Arsenal on huonontunut Emeryn alaisuudessa”

Kuva: TT, Rui Vieira

Arsenal kärsi maanantai-iltana kauden toisen tappionsa Valioliigassa, kun Sheffield United kaatoi pohjoislontoolaisseuran maalein 1-0.

Ottelun ainoasta maalista vastasi Lys Mousset, joka onnistui maalinteossa avausjakson lopussa. Arsenalin oikeastaan ainut kunnollinen maalipaikka koko ottelussa avautui seuran ennätyshankinta Nicolas Pepelle, joka hukkasi tuhannen taalan paikan hieman ennen isäntien johto-osumaa.

Vierastappion myötä paine Arsenal-manageri Unai Emeryn ympärillä kasvoi. Kesällä 2018 seuraan saapunut espanjalaisluotsi ei onnistunut avauskaudellaan palauttamaan Arsenalia Mestarien liigaan ja nyt joukkueella on ollut hankala alkukausi.

Emeryn onni on kuitenkin se, että myös muut joukkueet ovat rämpineet. Tykkimiehet ovat keränneet yhdeksästä ottelusta 15 pistettä, jolla irtoaa Valioliigan sarjataulukossa peräti viides sija.

Liverpoolin puolustajalegenda Jamie Carragher ei näe Arsenalin menneen eteenpäin Emeryn alaisuudessa ja antoi rapaa espanjalaisluotsille.

”En näe, että joukkueessa olisi muuttunut mikään Arsene Wengerin lähdön jälkeen. En näe sitä”, Carra sanoi Sky Sportsilla.

”Itse asiassa he näyttävät huonommilta. Tänä iltana Sheffield United pelasi ensimmäisellä puoliajalla todella paljon parempaa jalkapalloa kuin Arsenal. Et koskaan voinut sanoa tätä, kun he olivat Wengerin alaisuudessa.

”Se on totta, valitettavasti. Emery on käyttänyt paljon rahaa Arsenalissa, mutta joukkue ei ole onnistunut menemään eteenpäin hänen alaisuudessaan.

”Olemme vielä hänen toisen kautensa alkuvaiheessa, mutta luulen, että joulun lähestyessä he miettivät sitä, onko Emery oikea mies jatkamaan Arsenalin managerina.

”Luulen, että tätä asiaa pohditaan niin Arsenal-kannattajien kesken kuin myös seuran sisällä.”

HUIPPUTARJOUS! Avaa pelitili Betssonille ja talleta. Saat 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!