Advertisement

Liverpool-legenda ei usko seuran akatemiasta tulevan maailmantähtiä lähitulevaisuudessa: ”yksikään ei ole valmis pelaamaan edustusjoukkueessa”

Liverpool-legenda John Barnesin mielestä seuran akatemiasta ei ole tällä hetkellä tulossa uutta Raheem Sterlingiä, Robbie Fowleria tai Steven Gerrardia.

Liverpoolia vuosina 1987-97 edustaneen Barnesin mukaan yksikään seuran nykyisistä akatemiapolun läpi kulkeneista pelaajista ei ole valmis säännölliseen rooliin edustusjoukkueessa.

Curtis Jones, Ki-Jana Hoever ja Neco Williams ovat pelaajia, joiden uskotaan saavan ensi kaudella suurempaa vastuuta edustusjoukkueessa. Barnes ei ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että Liverpoolin kuuluisasta juniorijärjestelmästä olisi lähitulevaisuudessa tulossa maailmantähtiä.

”En usko, että edustusjoukkueessa on yhtään nuorta pelaajaa, joka olisi valmis pelaamaan”, Barnes sanoi BonusCodeBetsille.

”Liverpool on hiljainen siirtomarkkinoilla. He luottavat vanhempiin pelaajiin, jotka heillä on.”

”On muutama nuori pelaaja, jonka näemme pelaavan cup-otteluissa ja jotka ovat mukana edustusjoukkueessa. Mutta siellä ei ole mitään Raheem Sterlingiä, tai nuorta Robbie Fowleria tai Steven Gerrardia.”

Liverpool pelasi tällä kaudella Cup-kilpailut pääasiassa junioreillaan. Valioliigassa Liverpool-manageri Jurgen Klopp on antanut niukasti nuorille vastuuta.