Advertisement

Liverpool-legenda hehkuttaa Man City -tähteä ”maailman kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi Messin ja Ronaldon jälkeen”

Valioliigan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Manchester City aloitti kautensa väkevästi voittamalla maanantai-iltana Molineuxilla pelatussa ottelussa Wolvesin maalein 3-1. Cityn tehomiehenä hääri jälleen Kevin De Bruyne (1+1), joka valittiin viime kauden päätteeksi itseoikeutetusti Valioliigan parhaaksi pelaajaksi.

Liverpool-legenda Jamie Carragher yltyi ottelun jälkeen kehumaan vuolaasti belgialaispelaajaa, joka on pelannut huikealla tasolla siirryttyään Manchester Cityyn kesällä 2015.

– Kun puhumme maailman parhaista pelaajista, laittaisin hänet kolmanneksi Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon taakse, Carragher sanoi Sky Sportsilla.

– Jos kysyisit minulta, kenet haluaisin joukkueeseeni, vastaisin Kevin De Bruyne.

– Sillä määrällä maaleja ja maalisyöttöjä, mitä hän tekee, hän on jokaisen managerin unelma.

– Hän voi pelata kymppipaikalla, keskikentän oikealla puolella kolmen linjassa tai keskikentän keskustassa, jossa Roberto Martinez peluuttaa häntä Belgian maajoukkueessa.

– Luulen hänen voivan pelata pitkän uran, koska uskon hänen pystyvän pelaamaan myös keskikentän pohjalla, jossa ei tarvita niin paljoa nopeutta, kun hänen jalkansa alkaa hidastua.

– Mutta hänen syöttötaitonsa on ehkä parasta, mitä olemme Valioliigassa nähneet, ja uskon hänen pystyvän pelaamaan keskikentän keskustassa 35-vuotiaaksi asti ilman ongelmia.