Advertisement

Liverpool-legenda kritisoi Sarrin kommentteja – ”Ole älykäs ja käytä aivojasi”

Liverpool-legenda Jamie Carragherin mielestä Maurizio Sarrin kommentit koskien Callum Hudson-Odoin maajoukkuedebyyttiä olivat ”typeriä”.

Sarri kertoi Cardiff-ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa katsoneensa 20 minuutin ajan Hudson-Odoin maajoukkuedebyyttiä, eikä ollut vakuuttunut näkemästään. Carragher paheksui näitä kommentteja.

”Hän on poika, joka tekee maajoukkuedebyytin. Miksi et katso koko peliä?” Carragher ihmetteli.

”Voisit väittää, että Sarri tarkkailee monien Chelsea-pelaajien edesottamuksia ja vaihtelee kanavia, mutta hänen ei tarvitse katsoa heitä, he ovat kaikki 27, 28 tai 29-vuotiaita. Tämä on nuori poika, pelaaja, jota yrittäisin pitää seurassa.

”Hän vain hylkäsi tämän pojan maajoukkuedebyytin – ehkä suurimman asian, joka hänelle koskaan tapahtuu jalkapalloilijana.

”Voin vain kuvitella, että Sarrin yläpuolella olevat ihmiset ravistelevat päätään ja ajattelevat ’miksi sanot niin typeriä asioita lehdistötilaisuudessa? Yritämme saada tämän pojan allekirjoittamaan sopimuksen’.

”Jos hän ei ole katsonut sitä ja hän ei usko, että hän on pelannut hyvin, ole älykäs ja käytä aivojasi. Älä sano sitä. Sano, että katsoit sen. Tietenkin hänen on parannettava, hän on edelleen lapsi, mutta se, että jätät katsomatta pelaajasi maajoukkuedebyytin ja sanot sen vielä ääneen on mielestäni aivan typerää.”