Advertisement

Liverpool-legenda Steven Gerrardin mukaan Jurgen Klopp ansaitsee merkittävän tunnustuksen: ”Heidän pitäisi alkaa suunnitella patsasta hänelle”

Liverpool-legenda Steven Gerrardin mielestä seuran tulisi pystyttää patsas Jurgen Kloppista heti, kun he ovat saavuttaneet valioliigamestaruuden.

Saksalaismanageri, joka siirtyi Liverpoolin manageriksi lokakuussa 2015, on tehnyt loistavaa työtä seuran peräsimessä ja johdattanut joukkueen viimeisen vuoden aikana jo Mestarien liigan ja Uefan Super Cupin voittoihin sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruuteen. Tulossa on myös seuran ensimmäinen valioliigamestaruus 30 vuoteen, joka saanee sinettinsä viimeistään parin seuraavan viikon aikana – mahdollisesti jo tällä viikko.

Gerrardin mukaan Kloppin saavutukset ovat riittävän merkittäviä, jotta 53-vuotiaan saksalaisen patsas voitaisiin asettaa Anfieldin edustalle Bill Shanklyn ja Bob Paisleyn patsaiden viereen.

”Kun tarkastelet hänen tekemänsä työn laajuutta, hän ansaitsee itsensä tulla mainituksi samaan hengenvetoon kuin nämä ikoniset managerit”, Gerrard kertoi The Athleticille.

”Sinun on otettava huomioon se, että kun Jurgen otti Liverpoolin haltuun, he eivät olleet lähelläkään maan parhainta joukkuetta, he eivät olleet edes neljän parhaan joukossa.”

”Hän on tuonut seuralle kuudennen mestaruuden Euroopassa ja nyt hän on voittamassa ensimmäisen liigamestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen…”

”Minusta Jurgenin kaltainen henkilö pitäisi palkita nyt. Vaikuttaa siltä, että jalkapallossa odotamme usein, kunnes ihmiset vanhenevat ennen kuin heidän saavutuksensa tunnustetaan täysin.”

”Mutta minä tiedän, että omistajat eivät anna tämän tapahtua. Kun Jurgen tuo liigamestaruuden, heidän pitäisi alkaa suunnitella patsasta hänelle.”

Liverpoolin valioliigamestaruus saa sinettinsä jo tällä viikolla, mikäli Arsenal yllättää keskiviikkona Manchester Cityn ja Liverpool voittaa sunnuntaina Merseysiden derbyssä Evertonin.