Advertisement

Liverpool-legenda uskoo Manchester Unitedin voittoon illan huippukamppailussa

Liverpool-legenda Dietmar “Didi” Hamann uskoo, että Manchester United palaa voittojen tielle, kun he kohtaavat Chelsean FA Cupin viidennen kierroksen ottelussa maanantai-iltana.

Joukkueet lähtevät otteluun täysin päinvastaisista asetelmista. Chelsealla on ollut jo pidempään vaikeaa, kun taas Manchester United on pelannut erittäin vahvasti. Viime viikolla United koki kuitenkin ensimmäisen tappionsa Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa, kun PSG nappasi 2-0 -vierasvoiton Old Traffordilta.

Hamannin mukaan yksi tappio Euroopan tulivoimaisinta joukkuetta vastaan ei kuitenkaan merkitse tänä iltana mitään, sillä Chelsea ei ole samantasoinen joukkue kuin PSG.


“Sinun täytyy jättää huomioimatta heidän tappionsa Paris Saint-Germainille, se oli tulos, joka kertoi meille enemmän PSG:stä kuin Unitedista, Hamann sanoi racingspot.comille.

“Chelsea ei ole siinä luokassa, ja Ole Gunnar Solskjaerin miehet voivat palata voittojen tielle Bridgellä. Tämä on sellainen peli, josta näemme, kuinka paljon United on parantunut.”

Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä kello 21.10 alkaen.