Advertisement

Liverpool-legendan mukaan Virgil Van Dijk on päällikkö

Liverpool hankki tammikuun kärkeen puolustukseensa Virgil Van Dijkin Southamptonista 75 miljoonalla punnalla. Van Dijk ehti pelata jo ensimmäisen ottelunsa uuden työnantajansa väreissä, kun Liverpool voitti viime perjantaina paikallisvastustajansa Evertonin FA Cupissa. Ottelu päättyi 2-1 Liverpoolin voittoon ja Van Dijk puski ottelun voittomaalin ottelun 84. minuutilla.

Liverpool-legenda Steve McManaman pitää hollantilaista puolustajaa jo joukkueen puolustuksen päällikkönä.

”Hän sopi ryhmään erinomaisesti. Ottelu oli erittäin vaikea hänelle, koska se oli hänen ensimmäisensä joukkueessa”, McManaman kertoi Goalille.


”Hän näytti erittäin vaaralliselta erikoistilanteissa ja hänellä oli hyvä maalintekopaikka jo aiemmin ottelussa. Ei ole parempaa tapaa nousta kannattajien rakastamaksi, kuin tehdä voittomaali derbyssä. Hän on voittanut puolet taistelusta jo tässä vaiheessa. Toisinaan voi viedä pitkään päästäkseen mukaan uudessa joukkueessa.”

”Hän on suurikokoinen keskuspuolustaja. Joel Matip on hiljainen, joten hänen täytyy olla myös äänekäs. Hän tulee 75 miljoonan punnan hintalappu niskassaan, joten hänen täytyy näyttää olevansa tähti ja päällikkö. Mielestäni hän on tehnyt sen. Hän näyttää hyvältä vahvistukselta Liverpoolille.”

McManaman pelasi itse Liverpoolin keskikentällä 364 ottelua. Liverpoolista McManaman siirtyi Real Madridiin. Nykyisin jalkapallouransa lopettanut englantilainen toimii jalkapalloasiantuntijana muun muassa BT Sportilla.