Liverpool-manageri avaa yhteenottoaan Manen kanssa

Liverpoolin ja Chelsean välissä 1-1 tasapelissä nähtiin mielenkiintoinen episodi, kun Liverpoolin tähtipelaaja Sadio Mane ja manageri Jürgen Klopp ottivat päätösvihellyksen jälkeen sanallisesti yhteen. Mane ei päässyt ottelussa avaukseen, vaan pelasi ottelussa vain kolme viimeistä minuuttia. Kloppin mukaan Mane ei ollut vihainen avauskokoonpanon ulkopuolelle jäämisestä, vaan pelipaikasta johon hänet laitettiin kentälle tullessaan.

”Hän ei ollut tyytyväinen ja kertoi, että Mohamed Salah olisi halunnut tulla hänen pelipaikalleen. Salahilla oli kuitenkin allaan jo täydet 90 minuuttia.” Klopp kertoi.

”Ei ole kyse isosta asiasta. Olisimme voineet käydä asian läpi pukuhuoneessa, mutta tilanne olisi ollut siellä sama. Kaikki selvitettiin kuitenkin välittömästi.”

Salah vei Liverpoolin 1-0 johtoon, mutta Chelsea tuli tasoihin ottelun 85. peliminuutilla Willianin maalilla.

Joukkueen harmonian säilymiselle on tärkeää, että Mane pysyy myös jatkossa keskeisenä pelaajana Kloppin suunnitelmissa.

Manchester Unitedin entisellä keskuspuolustajalla ja nykyisin jalkapallon asiantuntijatehtävissä toimivalla Rio Ferdinandilla on vahva usko, ettei kyseessä ollut pelkästään pelipaikasta johtuva kiista.

”Hän sanoi haluavansa pelata.” Ferdinand kertoi BT Sportsille.

”Se oli näytöstä isolle profiilin pelaajalle, joka halusi päästä kentälle.”

”Hän halusi päästä kentälle ja näyttää mitä osaa. Siitä johtui tämä turhautuminen. Niin minä näen tilanteen.” Ferdinand jatkaa.

Kovin suuria ongelmia tilanteessa ei varmasti ole. Pelaajat ovat luonnollisesti turhautuneita jäädessään vaihtopenkille. Etenkin kun kyseessä on Manen tasoinen tähtipelaaja joukkueelleen.