Advertisement

Liverpool matkaa tänään Tottenhamin vieraaksi – managerit hauskuuttivat toimittajia lehdistötilaisuudessa

Kuva: TT, Rui Vieira

Lauantain Valioliigakierros huipentuu klo 19.30, kun tappioton sarjajohtaja Liverpool matkaa Tottenhamin vieraaksi Lontooseen. Ennakkoon oletettuna Liverpool on selkeä suosikki ottelua ajatellen, mutta Tottenhamin yllätysvalmis joukkue tulee pitämään huolen, ettei Liverpoolin iltapuhde tule olemaan pelkkä läpikävely.

Ottelua käsitelleissä lehdistötilaisuuksissa managerit jutustelivat hyväntuulisina toimittajien kanssa. Jose Mourinho ottikin hauskasti kantaa Tottenhamin voittomahdollisuuksiin:


”Tiedostamme tilanteen. Tiedämme kuinka hyviä he ovat.”

”Luulen, että tässä huoneessa on vain kaksi henkilöä, jotka uskovat meidän voivan voittaa ottelun.”

Tämän sanottuaan hän nappasi Spursin viestintäpäällikön kainaloonsa. Ele herätti hymähdyksiä toimittajien joukossa. Katso video alta.

https://www.instagram.com/p/B7JhgFCD3p5/

Ottelu vaatii kuitenkin isoa venymistä Mourinhon ryhmältä. Harry Kanen loukkaantumisen vahvistuttua liljanvalkoiset joutuvat pärjäämään ilman tähtihyökkääjäänsä ainakin maaliskuun loppuun asti. Heung-min Sonin ja Dele Allin on otettava Spursin hyökkäyksessä enemmän vastuuta, jotta Liverpool kaatuisi Pohjois-Lontoon illassa.

Jürgen Klopp oli tutun rentona ennen Spurs-kamppailua. Pelin käsittelyn ohella toimittajat esittivät kysymyksen, jossa spekuloivat kumpi managereista oli omalla pelaajaurallaan parempi. Klopp hauskuutti toimittajia luullessaan Mourinhon ollessa pelaajaurallaan maalivahtina. Lopulta Googlesta tarkistamisen jälkeen kävi ilmi, että Mourinho oli keskikenttäpelaaja. Hilpeiden reaktioiden keskeltä Klopp välitti anteeksipyyntönsä virkaveljelleen tietämättömyydestään.

https://www.instagram.com/p/B7JpM55D3qt/

Kloppin itseluottamus ja esiintyminen median edessä luo mielikuvan, että homma on hallussa Liverpoolissa. Pelaajien kierrättäminen tiuhan ottelutahdin keskellä tuottaa tulosta ja vire ei näytä hyytyvän, vaikka mikä olisi. Hyökkäyspään timantteina toimivat Sadio Mane ja Mohamed Salah pitävät varmasti tänäänkin huolen, että Spursin puolustuslinjalla tulee olemaan kiireinen ilta.

Liverpool on siis selkeä ennakkosuosikki illan kamppailuun, mutta Spursin kotinurmella voi tapahtua mitä tahansa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Spurs piti Liverpoolia pitkään ahtaalla, mutta ottelu päättyi lopulta Liverpoolin 2-1 voittoon. Tottenhamille ottelun voitto olisi elintärkeä, jotta haaveet ensi kauden Mestareiden liiga -paikasta pysyisivät elossa. Tiedossa on varmasti vauhdikas kamppailu, josta ei tunnetta puutu. Ottelu näkyy Viasatin kanavilla sekä Viaplayssä.