Advertisement

Liverpool matkustaa umpisurkean Burnleyn vieraaksi Turf Moorille

Sarjakakkonen Liverpool matkustaa keskiviikko-iltana Burnleyn vieraaksi Turf Moorille.

Viime kaudella upeasti seitsemänneksi sijoittunut Burnley löytyy sarjataulukon sijalta 19. Se ei ole millään muotoa yllätys, mikäli joukkueen otteita on vähääkään tällä kaudella seurannut. Burnley on pelannut todella heikkoa peliä koko kauden. Joukkue on voittanut vain kahdesti, niistäkin toinen [vierasottelu Cardiffia vastaan] oli melkoinen ryöstö pelitapahtumiin nähden.

Burnley-manageri Sean Dyche on saanut säilyttää työpaikkansa ainoastaan ja vain viime kauden ansiosta. Sekään ei enää kauaa englantilaisluotsia pelasta, sillä viime kauden sensaatiojoukkue ui tällä hetkellä todella syvissä vesissä.

Burnleyn otteluohjelma joulukuussa on todella haastava, joten olisi jopa pienoin ihme, mikäli joukkue ei olisi sarjan viimeisenä vuoden vaihteessa.

Mestaruustaistossa mukana oleva Liverpool ei ole viime otteluissaan vakuuttanut, mutta joukkue on siitäkin huolimatta venynyt voittoihin. Sunnuntain Merseysiden derbyssä Liverpoolilla oli kaikki Jumalat puolellaan. Jordan Pickfordin aivan käsittämättömän kämmin seurauksena joukkue raapi jälleen täyden pistepotin 1-0 -kotivoitolla.

Burnleyn pelityyli [puolustaminen matalalta] ei ole Liverpoolin vahvuuksiin nähden se ideaalisin, mutta mikäli joukkue tekee aikaisen avausmaalin, voidaan Turf Moorilla nähdä rumatkin lukemat.

Viime kaudella vastaava ottelu päättyi Liverpoolin 2-1 -vierasvoittoon. Tuolloin ottelun sankariksi nousi virolaispuolustaja Ragnar Klavan, joka viimeisteli voittomaalin lisäajan neljännellä minuutilla.

Burnleyltä sivussa ottelusta ovat maalivahti Nick Pope sekä puolustaja Stephen Ward.

Liverpoolilta varmuudella sivussa on ainoastaan Alex Oxlade-Chamberlain. Sadio Manen sekä Andy Robertsonin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Ottelu potkaistaan käyntiin keskiviikko-iltana kello 21.45. Ottelua voit seurata Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!