Advertisement

Liverpool matkustaa Vicarage Roadille Watfordin vieraaksi

Valioliigassa pelataan lauantaina seitsemän ottelua. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Vicarage Roadilla, jossa Watford ja Liverpool taistelevat sarjapisteistä.

Alkukauden ehdottomiin yllättäjiin kuuluva Watford on sarjassa komeasti seitsemäntenä. Kesken viime kauden joukkueen manageriksi tullut Javi Gracia on saanut rutistettua joukkueestaan kaiken mahdollisen irti ja vähän enemmänkin. Gracia on siitä erikoinen manageri, että hän muokkaa tiuhaan tahtiin joukkueensa formaatiota, mutta ainakin toistaiseksi se on toiminut.

Watford pelasi kuitenkin hieman alakuloisesti ennen maaottelutaukoa. Peräkkäisistä vierasotteluista Newcastlea ja Southamptonia vastaan kotiin tuomisena oli vain yksi piste. Nyt joukkue pääsee kuitenkin pelaamaan taas kotikentällään, jossa se on vaarallinen vastus jokaiselle joukkuelle.

Sarjataulukon kakkosena olevan Liverpoolin alkukausi oli pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta viime aikoina joukkue on osoittanut haavoittuvaisuutensa – etenkin vieraskentällä. Jos Mestarien liigan ottelut lasketaan mukaan, on Liverpool voittanut vain yhden edellisestä viidestä vierasottelustaan. Maaottelutauolle joukkue pääsi kuitenkin lähtemään hymyssä suin, sillä Fulham kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen Anfieldillä maalein 2-0.

Viime kaudella joukkueiden keskinäisissä otteluissa nähtiin melkoiset maalijuhlat. Liverpool juhli Anfieldillä voittoa lukemin 5-0, Vicarage Roadilla puolestaan päädyttiin 3-3 -tasapeliin.

Watfordilta sivussa ottelusta ovat puolustajat Sebastian Prodl ja Daryl Janmaat sekä keskikenttäpelaaja Tom Cleverley.

Liverpool-manageri Jurgen Kloppilla on käytettävissään lähes paras miehistö, sillä varmuudella sivussa on ainoastaan pitkäaikaispotilas Alex Oxlade-Chamberlain.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!