Liverpool niukkaan voittoon Leicesteristä – Nollapeliputki rikki karmaisevalla virheellä

Liverpool matkasi Leicesterin vieraaksi Valioliigassa. Liverpoolin onneksi kotijoukkueen suurin hyökkäyspelote Jamie Vardy joutui jättämään pelin väliin pelikiellon takia. Liverpool joutui Leicesterin kanssa nimittäin melkoisen tiukoille ilman Vardyakin. Viime kaudella Liverpool voitti Valioliigassa molemmat joukkueiden keskinäiset ottelut maalilla ja sama toteutui myös tänään. Alisson Becker oli pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa ensimmäisessä ottelussa, mutta tänään hänkin joutui taipumaan karmaisevalla tavalla.

Liverpool aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi 0-1 johtoon Sadio Manen tekemällä maalilla 10. minuutilla. Juuri ennen taukoa Robert Firmino vei vieraat jo 0-2 johtoon.

Toisella puoliajalla Liverpoolin hyökkäyspeli ei ollut aivan ensimmäisen puoliajan tasolla. Leicester lähti hakemaan vahvasti kavennusta ja saikin sellaisen 63. minuutin kohdalla. Liverpoolin puolustus pelasi pallon maalivahti Alissonille, joka teki karmaisevan virheen kohtalokkain seurauksin. Leicesterin Kelechi Iheanacho riisti pallon Alissonin jalasta ja syötti tyhjän maalin eteen odottaneelle Rachid Ghezzalille. Algerialaisella oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin. Samalla katkesi Allisonin pitkä nollaputki.

Enempää maaleja ottelussa ei nähty ja Liverpool jatkaa kauttaan edelleen sarjakärjessä ilman pistemenetyksiä.