Advertisement

Liverpool-nuorukainen kehuu Sergio Ramosia – “luultavasti paras keskuspuolustaja maailmassa”

Liverpoolin oikean laitapuolustajan Trent Alexander-Arnoldin mielestä Real Madridin toppari Sergio Ramos on “luultavasti paras keskuspuolustaja maailmassa”.

Real Madridin kapteeni ei ole tällä hetkellä Merseysidessa kovinkaan pidetty mies, sillä monet Liverpool-kannattajat syyttävät espanjalaista edelleen Mestarien liigan finaalin tappiosta.

Ramos teloi Kiovassa pelatussa loppuottelussa ensiksi Liverpoolin suurimman tähden Mohamed Salahin, jonka jälkeen hän vielä törmäsi Liverpool-vahti Loris Kariuksen kanssa aiheuttaen saksalaisvahdille aivotärähdyksen. Yhteentörmäyksen jälkeen Karius lahjoitti Real Madridille kaksi maalia, joiden ansiosta Real juhli Mestarien liigan voittoa 3-1 -lukemin.

Kaikesta huolimatta Liverpoolin nuori tulevaisuuden tähti kehuu Ramosia pelaajana.

“Jokaisella on oma tapansa voittaa ja luulen, että hän on osoittanut vuosien saatossa olevansa voittaja, Alexander-Arnold sanoi Guardianille.

“Mestarien liigan voittamiseen kolme kertaa peräkkäin tarvitsee tehdä töitä. Ramos on ollut luultavasti jo jonkin aikaa maailman paras keskuspuolustaja. Vaikka hän olisikin vihollisesi toukokuussa, sinun on silti kunnioitettava häntä pelaajana.

Ramosin mielestä hän on edelleen Salah-tapahtuman uhri, ja hän väittää, että hänen perheensä oli saanut tappouhkauksia. Ramos sai myös hyytävän vastaanoton lauantaina, kun Espanja kohtasi Englannin Wembleyllä.

“Tietenkin olisin toivonut toisenlaista vastaanottoa, koska kaikki muistavat vain sen yhden tapahtuman finaalista, mutta ei tappouhkausia, joita perheeni on saanut, Ramos sanoi ottelun jälkeen.

Ramosin ja Espanjan pelit jatkuvat jo tiistaina, kun joukkue kohtaa Nations Leaguen ottelussa Kroatian.