Advertisement
" "

Liverpool-pelaaja toipumassa reisivammastaan ennenaikaisesti – Mestarien liigan finaali jäämässä silti väliin

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keita on toipumassa reisivammastaan ennenaikaisesti, mutta Mestarien liigan finaali on jäämässä silti väliin.

Guinean maajoukkuepelaaja loukkaantui Mestarien liigan välierien avausosassa Barcelonaa vastaan toukokuun alussa ja hänen odotettiin olevan kaksi kuukautta sivussa pelikentiltä. Toipuminen on kuitenkin sujunut loistavasti ja Keita saattaa toipua Afrikan Mestaruusturnaukseen, joka alkaa 21. kesäkuuta.

“Naby on vähän edellä aikataulua, mutta se ei tarkoita mitään loppuottelua ajatellen”, Jurgen Klopp sanoi Liverpoolin verkkosivuilla.

“Jos hän toipuu Afrikan Mestaruusturnaukseen mennessä niin emme aio estää hänen pelaamistaan. He [Guinean maajoukkue] ehkä luulevat sen olevan näin, mutta se ei ole näin.

“Ollakseni rehellinen, minusta olisi hyvä, jos Naby olisi 100-prosenttisessa pelikunnossa ja voisi pelata Afrikan Mestaruusturnauksessa.

“Jos hän ei ole 100-prosenttisessa kunnossa, hän ei voi pelata. Näin se menee. Toipuminen näyttää hyvältä, erittäin positiiviselta ja aika näyttää onko hänellä mahdollisuutta pelata.

Klopp kertoi samalla, että Roberto Firmino on palaamassa kokoonpanoon Mestarien liigan finaalissa.

“Bobby näyttää todella hyvältä. Olemme kuitenkin edelleen varovaisia hänen suhteen ja haluamme varmistaa, ettei mitään tapahdu.

“Hän oli mukana 70-prosenttia keskiviikon harjoituksista, mutta torstaina hänen on määrä osallistua täysimääräisesti harjoituksiin.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!