Advertisement

Liverpool-puolustaja lähtökuopissa – neljä valioliigaseuraa kiinnostunut

Liverpool-puolustaja Dejan Lovren on halukas vaihtamaan seuraa kesällä.

30-vuotias Lovren, joka on edustanut Liverpoolia kuuden vuoden ajan, on jäänyt tällä kaudella vähäiselle peliajalle merseysidelaisseuran riveissä. Kroatialaiaspuolustaja on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Virgil van Dijkin, Joel Matipin ja Joe Gomezin taakse, ja päässyt pelaamaan vain 14 ottelussa.

Lovrenin kerrotaan olevan tyytymätön nykyiseen rooliinsa, sillä hän haluaa säännöllistä peliaikaa. Lovrenin perässä ovat tiettävästi Arsenal, Tottenham, West Ham sekä Crystal Palace, joista ainakin kahdessa viimeksi mainitussa säännöllinen paikka avauskokoonpanossa pitäisi olla taattu.

Lovrenin Liverpool-sopimusta on jäljellä enää yksi vuosi, joten merseysidelaisseuran uskotaan olevan valmis myymään kroatialaiaspuolustajansa kesällä saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

Lovren siirtyi Southamptonista Liverpooliin kesällä 2014 25 miljoonan euron siirtosummalla. Hänen nykyinen siirtomarkkina-arvonsa on Transfermarktin mukaan 20 miljoonaa euroa, mutta sopimustilanteen vuoksi puolustajan hintalappu pyörii kymmenen miljoonan euron hujakoilla.