Advertisement

Liverpool-puolustaja olisi halunnut siirtyä kesän siirtoikkunan aikana – ”En ole onnellinen penkillä”

Kuva: TT, Ewan Bootman

Liverpool-puolustaja Dejan Lovren olisi halunnut siirtyä kesän siirtoikkunan aikana muihin maisemiin jäätyään nokkimisjärjestyksessä Virgil van Dijkin, Joel Matipin ja Joe Gomezin taakse. Kroatialaispuolustaja oli siirtohuhuissa yhdistettynä AS Romaan ja AC Milaniin, mutta Jurgen Klopp halusi pitää kroatialaispuolustajan merseysidelaisseurassa.

30-vuotias Lovren kertoo, että hän on helpottunut siirtoikkunan sulkeuduttua vaikka siirtoa ei tapahtunutkaan, mutta ei ole vieläkään onnellinen istuessaan Liverpoolin penkillä.

”Tunnen helpotusta siitä, että siirtoikkuna on suljettu. Kyllästyin lukemaan ja kuuntelemaan päivittäin uutisia siitä, että olin lähdössä tai jäämässä Liverpooliin”, Lovren kertoi kroatialaislehti Sportske Novotstille.

”Kaikki kirjoittivat ’Dejan on täällä, Dejan on siellä’, eivätkä tienneet mitään. Se ärsytti minua. Mutta kyllä, harkitsin siirtoa. Halusin lähteä, mutta sitä ei tapahtunut. Minulle kerrottiin, että Liverpool tarvitsee minua ja hyväksyin sen.

”En ole sellainen pelaaja, joka haluaa istua penkillä ja ansaita rahaa. Jotkut ympärilläni olevat ihmiset sanoivat minulle ’olet isossa seurassa, ole hiljaa ja ota rahat’ – mutta en ole onnellinen penkillä.