Advertisement

Liverpool-puolustaja paljasti, miksi jäi seuraan kesällä – ”yksi avainsanoista oli kärsivällisyys”

Kuva: TT, Ewan Bootman

Liverpoolia vuodesta 2014 asti edustanut Dejan Lovren tähyili kesällä siirtoa muihin maisemiin.

30-vuotias kroatialaispuolustaja jäi viime kaudella vaihtopelaajan rooliin ja pelasi kauden aikana vain 13 valioliigaottelua.

Lovren jäi kuitenkin lopulta Merseysidelle. Hän paljasti Liverpoolin verkkosivuilla käyneensä kesän aikana keskusteluja saksalaismanageri Jurgen Kloppin kanssa, joka sai kroatialaisen vakuuttuneeksi mahdollisuuksistaan avauskokoonpanoon.

”Harjoituskauden aikana meillä oli hyvä keskustelu ja yksi avainsanoista oli kärsivällisyys”, Lovren kertoi.

”Olen pelaaja, joka haluaa pelata ja joka haluaa voittaa joukkueen kanssa. Minulla ei ollut niin paljon minuutteja viime vuonna, joten kun harjoituskausi alkoi, meillä oli hyvä keskustelu. Olen käyttänyt mahdollisuuteni ja olen tällä hetkellä täällä [joukkueessa].

”Olen varsin onnellinen, etenkin, kun katsot seuran tuloksia – minulle tämä on tärkein asia, pelien voittaminen. Toinen asia on se, kuinka olet pelannut.

”Olen melko tyytyväinen, mutta kuten olen sanonut, voin aina parantaa entistä enemmän – ja haluan parantaa enemmän.

Lovren on pelannut täydet minuutit Liverpoolin edellisessä kolmessa valioliigaottelussa. Vastuuta lienee luvassa myös lauantaina, kun merseysidelaisseura kohtaa vieraskentällä Crystal Palacen.